Connect with us

Virtuvė

Balta mišrainė su lašiša ir šviežiais agurkais

Puiki mišrainė šventiniam stalui! Tikras karališkas patiekalas! Skanaus!

Sudėtis:

• 300 g silpnai sūdytos lašišos
• 5 bulvės
• 3 kiaušiniai
• 1 marinuotas agurkas
• 2 švieži agurkai
• 200 g žirnelių
• 1 svogūnas
• 100 g raudonų ikrų arba silkių ikrų
• 150 g neriebios grietinės
• 1 ryšulėlis gražgarstės, krapų
• druska, pipirai pagal skonį

Žingsniai

  • 1 žingsnis

Bulvės ir kiaušinius išvirti ir nulupti.

  • 2 žingsnis

Supjaustyti kubeliais agurkus, svogūnus, kiaušinius ir bulves. Viską sudėti į dubenį.

  • 3 žingsnis

Supjaustyti mažais kubeliais lašišos filė.

Reklama
  • 4 žingsnis

Į supjaustytas daržoves sudėti žalius žirnelius ir kapotus krapus.

  • 5 žingsnis

Išskleisti lašišą.

  • 6 žingsnis

Pabarstyti druska ir pipirais.

  • 7 žingsnis

Sumaišyti grietinę su ikrais ir užpilti padažu.

  • 8 žingsnis

Papuošti gražgarstėmis.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − ten =

Fresh articles

Facebook

Trending