Connect with us

Virtuvė

Dabar mėsos pyragus gaminu tik tokiu būdu!

Mano vyras labai džiaugiasi šiuo sočiu pyragu!

Sudėtis:

  • pita plona – 1 pak.;
  • faršas – 250-300 g;
  • kiaušinis – 2-3 vnt.;
  • kečupas, grietinė, majonezas (užpilui);
  • druska, prieskoniai, sūris.

Gaminimas:

  1. Paruoškite faršą, kaip kotletams, jį lygiu sluoksniu sudėkite ant pitos ir taip palikite 10-15 minučių, kad pita persisunktų faršo sultimi ir būtų elastinga (pita nesuplyš, kada ją reikės susuksite).
  2. Suteptą faršu pitą susukite į vyniotiną. Sutepkite kepimo formą sviestu ir ant jos sudėkite vyniotinius.

Paruoškite užpilą iš kiaušinių, grietinės arba majonezo, kečupo, prieskonių ir pasūdykite.  Užpilas turi visiškai padengti vyniotinius ir net turėtų būti ankštesnis 1-2 cm. Dedame į orkaitę 30 minučių. Užbarstome tarkuotu siūriu, kai iki gaminimo pabaigos liks 5-10 minučių.

Skanus ir labai minkštas mėsos pyragas pagamintas! Jūsų šeima tikrai džiaugsis – būtinai paragaukite.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − three =

Fresh articles

Facebook

Trending