Connect with us

Virtuvė

Dabar mėsos pyragus gaminu tik tokiu būdu!

Mano vyras labai džiaugiasi šiuo sočiu pyragu!

Sudėtis:

  • pita plona – 1 pak.;
  • faršas – 250-300 g;
  • kiaušinis – 2-3 vnt.;
  • kečupas, grietinė, majonezas (užpilui);
  • druska, prieskoniai, sūris.

Gaminimas:

  1. Paruoškite faršą, kaip kotletams, jį lygiu sluoksniu sudėkite ant pitos ir taip palikite 10-15 minučių, kad pita persisunktų faršo sultimi ir būtų elastinga (pita nesuplyš, kada ją reikės susuksite).
  2. Suteptą faršu pitą susukite į vyniotiną. Sutepkite kepimo formą sviestu ir ant jos sudėkite vyniotinius.

Reklama

Paruoškite užpilą iš kiaušinių, grietinės arba majonezo, kečupo, prieskonių ir pasūdykite.  Užpilas turi visiškai padengti vyniotinius ir net turėtų būti ankštesnis 1-2 cm. Dedame į orkaitę 30 minučių. Užbarstome tarkuotu siūriu, kai iki gaminimo pabaigos liks 5-10 minučių.

Skanus ir labai minkštas mėsos pyragas pagamintas! Jūsų šeima tikrai džiaugsis – būtinai paragaukite.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 7 =

Fresh articles

Facebook

Trending