Connect with us

Įdomybės

Dabar visada dedu svogūną į šaldiklį. Sužinoję kodėl, jūs darysite taip pat!

Kad lukštas lengvai nusiimtų nuo virto kiaušinio, įdėkite į vandenį citrinos skiltelę ar pusę arbatinio šaukštelio sodos.

Kas gali sugadinti virtus naminius koldūnus? Tik kieta tešla. Tie, kas dažnai lepinasi šiuo patiekalu, patariame apsiginkluoti stikline vandens ir tam tikru metu įpilti vandenį į verdančius koldūnus.

Dabar nereikia bėgti pas kaimynę, norint pasiskolinti kiaušinį kepiniui, kai netinkamu metu pastebėjote, kad jo trūksta. Jį lengvai pakeis pusė prinokusio banano.

Būna, kad į patiekalą reikia įdėti kelias skilteles ar net visą galvutę česnako. Juos lupti – tokia nuobodybė! Užduotį palengvins mikrobangų krosnelė: patalpinkite ten česnaką 15 sekundžių minimaliu galingumu. Po to lukštai nusiims žymiai lengviau.

Pirkdami papriką atkreipkite dėmesį į kamerų skaičių dugne. Pipiras, pas kurį 3 kameros, saldesnis, jį galima vartoti šviežią, o tas , kuris turi 4 – stangrus ir kartokas, idealus įvairių patiekalų ruošimui.

Dantų siūlas lengvai supjaustys bet kokius kepinius, tame tarpe ir tortą. Šis triukas tiks ir tešlai, pavyzdžiui, pravers gaminant bandeles su cinamonu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + eight =

Fresh articles

Facebook

Trending