Connect with us

Virtuvė

Dietiniai sausainiai iš šaldytų uogų: ryškūs, su lengva rūgštele ir subtiliu aromatu

Ingredientai:

  • uogos 100 g
  • vanduo 100 ml
  • cukrus 60 g
  • saulėgrąžų aliejus 3 valg.šaukštai
  • krakmolas 2 valg.šaukštai
  • kvietiniai miltai 300 g
  • soda 0,25 arbatinio šaukštelio

Paruošimas:

  1. Vandenį užvirinkite ir užpilkite šaldytas uogas. Palikite 3 min, paskui sutrinkite blenderiu.

2. Į vaisių tyrę dėkite cukrų, aliejų, krakmolą, sodą ir išmaišykite. Palaukite, kol ant masės paviršiaus atsiras burbuliukai, tada dėkite miltus. Užminkykite elastingą, ne per kietą tešlą. Stenkitės nepridėti per daug miltų.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + two =

Fresh articles

Facebook

Trending