Connect with us

Virtuvė

Greitas labai skanių varškėčių receptas

Greitas, labai skanių varškėčių su razinomis, receptas. Jų skonio nepamiršite niekada, o vaikai paprašys dar. Švelnūs varškėčiai su razinomis – tai skanūs pusryčiai ir soti vakarrienė. Gali būti, jums pasirodys, kad tai eilinis varškėčių receptas, bet tai netiesa. Tokio internete jūs tikrai nerasite. Šio recepto paslaptį man patikėjo mano senelė.

Ingredientai:

  • varškė— 600 g;
  • cukrus— 4 valg.š.;
  • kiaušiniai — 2 vnt.;
  • manų kruopos— 2 valg.š.;
  • miltai — 2 valg.š.;
  • druska — žiupsnelisа;
  • vanilinio cukraus pagal skonį;
  • razinos— 50 g

Švelnūs varškėčiai. Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius suplakite su cukrumi iki vienalytės masės.
  2. Miltus sumaišykite su manų kruopomis, pridėkite druskos.
  3. Į kiaušinių masę sudėkite varškę, ištrinkite, kad būtų vienalytės konsistencijos. Į masę sudėkite miltus ir manų kruopas.
  4. Viską gerokai sumaišykite, ir tik pabaigoje sudėkite razinas ir vanilinį cukrų.
  5. Tegu pagaminta tešla pusvalandį palaukia.
  6. Po pusvalandžio jau galite formuoti varškėčius, apvoliodami kiekvieną miltuose.
  7. Kepkite svieste iki auksinės plutelės.

Kvieskite artimuosius! Nors ne, nereiks ir kviesti, patys subėgs į kvapą!  Varškėčiai išeina švelnūs, tiesiog tirpsta burnoje. Galima tiekti su grietine, su medumi, su kondensuotu pienu, su uogiene.

Gero apetito!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 9 =

Fresh articles

Facebook

Trending