Connect with us

Virtuvė

“Grybai po apklotu” – naujausios ir skaniausios salotos !

NAUJAUSIOS ir SKANIAUSIOS salotos “GRYBAI PO APKLOTU” .

Produktai

  • — 500 g grybų
  • — 1-2 galvutės svogūnų
  • — 3-4 virtos bulvės
  • — laiškiniai svogūnai
  • — 3-4 kiaušiniai
  • — keletas raugintų agurkų
  • — 200 g kietojo sūrio
  • — majonezas

Reklama

Gaminimas:

  1. Grybus perrenkame, nuplauname, pjaustome ir kepame su supjaustytais svogūnais .
  2. Virtas bulves, kiauįinius, raugintus agurkus ir sūrį tarkuojam burokine tarka .
  3. Dedame sluoksniais:
  • 1 sluoksnis — su svogūnais kepti grybai
  • 2 sluoksnis — virtos bulvės
  • 3 sluoksnis — laiškiniai svogūnai
  • 4 sluoksnis — majonezas
  • 5 sluoksnis — rauginti agurkai
  • 6 sluoksnis — kiaušiniai
  • 7 sluoksnis — majonezas
  • 8 sluoksnis — tarkuotas sūris
  1. Papuošiame savo nuožiūra.

Gero apetito!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 16 =

Fresh articles

Facebook

Trending