Connect with us

Virtuvė

Gyvenime nemačiau tokių gražių kepimo gaminių! 25 ryškiausios ir įdomiausios idėjos puošti kepimo gaminius

Kiekviena šeimininkė stengiasi nors retkarčiais namuose pagaminti savo šeimos nariams skanėstų. Žinodami apie tai, mūsų redakcijos darbuotojai nori skubiai pasidalinti su savo skaitytojais naujomis idėjomis!

Susukti tokį prancūzišką ragelį nėra sunku net pradedančiai šeimininkei!

Uogos – puikus pasirinkimas iškepti pyragą prie arbatos. Jūs tikriausiai turite šaldymo kameroje užšaldytų atsargų?

Tokį šokoladinį pyragą galima pasigaminti per 15 minučių! Įdarui idealiai tiks “Nutella”.

Kepti tešloje obuoliai – labai naudingas ir skanus desertas!

Puikus figūrinių bandelių papuošimo variantas! Iš sluoksniuotos tešlos susuk nedidelį vyniotinį, supjaustyk jį į gabaliukus ir prislėk ridiniu.

Ne už kalnų braškių sezonas, užsirašyk šią idėją ateičiai!

Gražias roželes galima įdaryti ne tik saldžiomis uogomis, bet ir varške bei žalumynais!

Dar vienas puikus pasirinkimas papuošti obuolius tešloje.

Kaip gražu, nekantrauju paragauti!

Prancūziški rageliai “Diena ir naktis” – tai skaniausias saldumynas prie arbatos!

Įdarą galima pasirinkti bet kokį.

Sutik, kad ši nestandartinė meduolių forma atrodo labai įspūdingai.

Ar bandei susukti taip tešlą?

Reklama

Štai ir puiki idėja kepti bandeles.

Įdaryti galima džemu, “Nutella” arba naminiu džemu.

Kas sakė, kad bandelės turi būti saldžios? Dešra yra puikus įdaras.

Ažūriniai trikampiai paruošiami labai greitai, kol svečiai nusiplauna rankas!

Nepirk parduotuvėje sausainių “Ausytės”! Sausainius galima paruošti ir namuose.

Taip “Žagarėliai” atrodo labai gardžiai.

Mėsos kepinys dar nebuvo toks gražus! Sluoksniuotą pyragą galima įsidėti į darbą.

Štai kaip suvyniojo!

Neįtikėtinai gardžios lazdelės iš sluoksniuotos tešlos!

Sluoksniuotos tešlos „Volovanai“ – geriausias pasirinkimas pasigaminti skanius konditerinius krepšelius!

Dar vienas bandelių su cinamonu papuošimo variantas.

Galima užsukti keletą bandelių-sraigių ir padaryti štai tokį ėriuką. Vaikai tikrai apsidžiaugs!

Ar jums patinka eksperimentuoti , kepant naminius pyragus? Būtinai pasidalykite savo įdomiomis nuotraukomis mūsų komentaruose!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =

Virtuvė

Uogienė iš arbūzo žievės

Tai pats greičiausias ir paprasčiausias uogienės iš arbūzo žievelių paruošimo būdas. Arbūzo žievelėse yra labai daug naudingų medžiagų – tai ir puiki šlapimą varanti priemonė, mažina kraujospūdį, išvengti kojų tinimo, išvalo organizmą ir išplauna iš jo nereikalingų druskų perteklių. Arbūzo žievelių uogienė – labai pigus produktas, prieinamas kiekvienam, o skonis labai panašus į brangių mermelado saldainių.

Reklama

Ingredientai:

  • Arbūzo žievelės — 1 kg;
  • Cukrus –  1,5 kg;
  • Citrina –  1 vnt.

Gaminimo eiga:

  1. Nuo arbūzo žievelių nupjaukite žalią luobelę ir supjaustykite žieveles nedideliais kubeliais.
  2. Užpilkite kubelius cukrumi ir įdėkite į šaldytuvą.
  3. Plonyčiais griežinėliais supjaustom citriną, nenulupdami žievelės.
  4. Citriną sudedam į nusistovėjusias arbūzo žieveles ir statom ant nedidelės ugnies. Užverdam viską ir verdam ant mažos ugnies 20 minuąių.
  5. Tada išjungiam ugnį ir paliekam nusistovėti 4 val.
  6. Tada vėl statom ant ugnies ir verdam 15 min.
  7. Kai žievelės taps aukso spalvos, uogienė jau paruošta.
  8. Supilam į stiklainius ir užsukam.

Ši uogienė labai neįprasto skonio. Niekas iš svečių tikrai neatspės, iš ko ji pagaminta. Uogienė labai panaši į obuolių uogienę, bet turi daug švelnesnį skonį ir konsistenciją.

Gero apetito!

Continue Reading

Virtuvė

Tortas su kondensuotu pienu per 30 minučių! Paprastas skanaus torto receptas

Vienuolikmetė dukra su drauge iškepė šį tortą ir pavaišino. Tortas tirpo burnoje, buvo minkštas ir švelnus.

Sudėtis:

Tešla:

Reklama
  • 140 g aukščiausios rūšies miltų;
  • 1 dėžutė kondensuoto pieno;
  • 100 g sviesto;
  • ½  arbatinio šaukštelio sodos;
  • 2 kiaušiniai;
  • ½ citrinos;
  • kakavos.

Kremas:

  • 400 g grietinės;
  • 200 g cukraus.

Greitai pagaminamas tortas su kondensuotu pienu. Detalus receptas.

  1. Ant mažos ugnies ištirpinti sviestą ir supilti į dubenį.
  2. Supilti kondensuotą pieną, įmušti kiaušinius, sudėti citrinos sultimis nugesintą sodą, persijotus miltus ( kiekvieną kartą gerai išmaišant).
  3. 2/3 tešlos supilti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Į likusią dubenyje tešlą įdėti kakavos, išmaišyti ir supilti antrą sluoksnį į likusią skardos dalį.
  4. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 10 minučių.
  5. Kol torto pagrindas kepa, pasiruoškime kremą: sumaišyti grietinę su cukrumi ir gerai išplakti šluotele.
  6. Išimti iš orkaitės torto pagrindą, perpjauti į tris dalis. Nulyginti kraštus.
  7. Visus sluoksnius, išskyrus pirmąjį, kruopščiai aptepti kremu iš abiejų pusių ir sudėti vieną ant kito. Pirmąjį sluoksnį aptepti tik iš viršaus. Kakavinis sluoksnis turi būti vidurinysis!
  8. Nupjaustytus gabalėlius sutrinti į trupinius ir jais apibarstyti tortą su kondensuotu pienu iš visų pusių.
  9. Viskas, jūsų greitai pagaminamas ir skanus tortas su kondensuotu pienu paruoštas. Liko tik supjaustyti į gabalėlius ir kviesti prie stalo namiškius.
Continue Reading

Virtuvė

Labai gražus užkandis iš pomidorų «Tulpės»

Norint, kad šventinis stalas būtų ryškus ir gražus, nebūtina leisti daug pinigų. Pakanka leisti įsijungti fantazijai! Na o jeigu fantazija jums nieko nepakužda, tada šis užkandis iš pomidorų „Tulpės“  yra tai, ko jums reikia. Pagaminti jį yra juokų darbas!

Reklama

Ingredientai:

  • pomidorai — 11 vnt.;
  • kietasis sūris — 120 gramų;
  • česnakas — 2-3 skiltelės;
  • žalių svogūnų laiškų;
  • majonezasз — 200 gramų;
  • kiaušinis — 4 vnt.;
  • agurkas — 1 vnt.;
  • graikiški riešutai — pagal skonį.

Labai gražus užkandis iš pomidorų „Tulpės“. Eiga:

  1. Nuplaukite ir išdžiovinkite pomidorus. Padarykite kryžminį pjūvį, kad galėtumėte lengvai išimti pomidoro vidurį.
  2. Išvirkite kiaušinius ir sutarkuokite . Sūrį taip pat sutarkuokite smulkia trintuve. Česnaką susmulkinkite su specialia smulkintuve.  Susmulkinkite graikiškus riešutus. Sumaišykite visus ingredientus ir įdėkite majonezo.
  3. Gautu įdaru prifarširuokite pomidorus.
  4. Lėkštę išklokite žaliais svogūnų laiškais. Agurką supjaustykite  skiltelėmis ir taip pat išdėliokite lėkštėje. Tai bus lapeliai, o viršuje pomidorai – tulpių žiedai.

Štai taip greitai ir paprastai paruošime neįtikimą grožį.

Gero apetito!

Continue Reading

Fresh articles

Facebook

Trending