Connect with us

Virtuvė

Labai skani kiaulienos karka „Puikioji“

Sultinga, apskrudusi ir neįtikėtinai aromatinga!

Reklama

Sudėtis:

  • Kiaulienos karka – 800-1000 g
  • Česnakas – 5-6 skiltelės
  • Druska – 1 v. šaukštas
  • Malti pipirai – 1 a. šaukštelis
  • Majonezas – 1 v. šaukštas
  • Medus – 1 a. šaukštelis
  • Garstyčios – 1 a. šaukštelis
  • Prieskoninės žolelės – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Karką gerai išplauti ir odą nugrandyti peiliu, nusausinti.
  2. Odoje peiliu padaryti gilias skylutes ir jas užpildyti supjaustytomis per pusę česnako skiltelėmis.
  3. Įtrinti druską, pipirus, prieskonines žoleles pagal skonį.
  4. Karką aptepti majonezo, medaus ir garstyčių mišiniu.
  5. Palikti kelioms valandoms marinuotis, būtų idealu – nakčiai.
  6. Karką įdėti į kepimo rankovę, įkaitinti orkaitę iki 160-170 laipsnių ir kepti 2-2,5 valandos. Išjungti orkaitę ir leisti dar pastovėti 30 minučių.

Skanaus!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 13 =

Fresh articles

Facebook

Trending