Connect with us

Virtuvė

Labai skanu ir naudinga: džiovintų abrikosų ir migdolų desertas

Sudėtis:

  • 400 g nesmulkintų džiovintų abrikosų
  • 80 g džiovintų abrikosų puselių
  • 80 g migdolų
  • 60 g kokoso drožlių
  • 1 arbatinis šaukštelis kokosų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis klevo sirupo
  • žiupsnelis druskos
  • šaukštelis cinamono
  • šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimas:

pabarstymui

Reklama
  • 50 g kokoso drožlių

Gaminimas:
1. Abrikosus su aliejumi, prieskonius ir sirupą sudėti į smulkintuvą ir malti apie 3 min.
2. Įdėti migdolus ir kokoso drožles, viską sumaišyti. Šį mišinį padėti ant stalviršio ir suvynioti į 40 cm ilgio ir 4 cm skersmens dešreles.
3. Išvolioti kokoso drožlėse. Apvynioti maisto plėvele ir 2 valandoms padėti į šaldytuvą. Po to išimti iš šaldytuvo ir supjaustyti į 1 cm gabalėlius.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 2 =

Fresh articles

Facebook

Trending