Connect with us

Virtuvė

Labai skanūs blyneliai, gaminami su majonezu. Blynus kepu tik pagal šį receptą!

Kuri šeimininkė nenori nustebinti šeimos ir pradžiuginti nauju receptu? Kasdieninis maistas kartais atsibosta, ir norisi ko nors ypatingo, nekasdieniško. Mūsų siūlomas receptas kaip tik toks.

Blynai – tai patiekalas, kurį mėgsta visi be išimties. Nebūtina laukti blynų šventės, kad prisiragautume skanių blynelių. Blynai užmaišomi, kaip taisyklė, su kefyru, vandeniu, pienu, rūgpieniu arba alumi. Mes siūlome šiek tiek pakeisti įprastinį receptą ir paragauti šiek tiek kitokių blynų. Tai blynelių, užmaišytų su majonezu. Taip, nesistebėkite. Būtent su majonezu!

Majonezas laikomas labai kaloringu, bet imkime ir pamirškime dabar apie kalorijas ir nereikalingus kilogramus, ir tiesiog pasimėgaukime puikiais blyneliais. Tokių jūs tikrai dar nevalgėte.

Blyneliams reikės:

  • 2 vištos kiaušinių;
  • 2 valgomųjų šaukštų majonezo;
  • 2 valgomųjų šaukštų cukraus;
  • Pusės arbatinio šaukštelio vanilės;
  • Pusės arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;
  • Pusės arbatinio šaukštelio druskos;
  • 2 valgomųjų šaukštų sviesto;
  • Pusės arbatinio šaukštelio šilto virinto vandens;
  • 9 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų.

O dabar drąsiai įjunkite filmuką ir pasižiūrėkite, kaip greitai ir paprastai galima pasigaminti šiuos blynelius! Gero apetito!

1 Comment

1 Comment

  1. Danguolė

    February 12, 2019 at 11:51 am

    Vandens ne pusė šaukštelio, o pusė litro!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 3 =

Fresh articles

Facebook

Trending