Connect with us

Virtuvė

Labai švelni kreminė sriuba su kukuliais. Skanumėlis!

Vaikai prašys dar!

Ingredientai:

  • bulves – 3-4 vnt.
  • 300 gr. maltos mėsos
  • svogūnai – 1 vnt.
  • morkos – 1 vnt.
  • grietinėlės – 1 stiklinė
  • augalinio aliejus pakepinimui
  • žalumynų, druskos, juodųjų pipirų dėkite pagal skonį

Paruošimas:

  1. Bulvės supjaustome smulkiai, sudedame į puodą ir užpilame pusantro – dviem litrais vandens ir verdame.
  2. Smulkiai supjaustome svogūnus, morkas, apkepiname augaliniame aliejuje.
  3. Į maltą mėsą galima įmušti kiaušinį ir formuojame kukulius.
  4. Sudedame į sriubą svogūnus ir morkas (bulvės jau bus išvirusios iki to laiko).
  5. Kaip sriuba vėl užvirs, sudedame mėsos kukulius. Verdame juos 5-10 minučių, kol pakils į sriubos paviršių.
  6. Pabaigoje, likus 5 minutėms iki pabaigos, sudedame grietinėlę, druską ir pipirus. Leidžiame sriubai užvirti ir nuimame nuo ugnies.

Patiekiame su smulkiai supjaustytais žalumynais.

Skanaus!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 2 =

Fresh articles

Facebook

Trending