Connect with us

Virtuvė

Moliūgas grietinės padaže! Kaip gaila, kad to negaminau anksčiau!

Jeigu jūs nemėgstate moliūgo – reiškia, kad jūs dar neragavote jo pagaminto gal šį receptą. Netgi mano sūnus, kuris nevalgo nieko „molūginio“, retai atsisako šio patiekalo. Greita, pikantiška, ryšku, įdomu ir labai skanu!

Ir užkandis, ir garnyras, ir labai gera vakarienė. Paragaukite – aš įsitikinusi, kad šis receptas „apsigyvens“ jūsų rudeniniame meniu.

Moliūgas grietinės padažė, receptas:

  • Moliūgas (nuvalytas) – 500 g
  • Grietinė – 180 g
  • Vanduo (šaltas) – 20 ml
  • Augalinis aliejus – 2 š.
  • Česnakas – З skilt.
  • Paprika – 0,5 š.
  • Krapai
  • Petražolės
  • Juodieji malti pipirai
  • Druska

Gaminimas:

Moliūgą nuvalyti, supjaustyti pagaliukais ir lengvai pakepinti.

Paruošti grietinės padažą. Tam reikia grietinę sumaišyti su smulkintais žalumynais, česnaku, pridėti prieskonių, sumaišyti.

Padažu užpilti maliūgą. Viską patroškinti ant mažos ugnies 3-5 minutes.

Gero visiems apetito!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 10 =

Fresh articles

Facebook

Trending