Connect with us

Uncategorized

Naminė Nutela. Būtinai išbandykite šį receptą, jis geriausias!

Naminę Nutelą gaminu jau seniai. Ji būna daug skanesnė, nei pirkta parduotuvėje. Labai skanu užsitepti ant bandelės, arba su blyneliais ar vafliukais prie arbatos. O dar aš gaminu tokį desertą: paruošiu krepšelius, į vidų dedu Nutelą ir pabarstau riešutėliais. Neapskomai skanu!

Ingredientai:

  • pienas — 1 stiklinė;
  • miltai — 1,5 valgomojo šaukšto;
  • cukrus — 1 stiklinė;
  • kakava — 2 valgomieji šaukštai;
  • sviestas — 1 valgomasis šaukštas;
  • malti graikiški riešutai — 3 valgomieji šaukštai.

Naminė Nutela. Gaminimo eiga:

  1. Užvirinkite pieną su sviestu.
  2. Atskirame inde sumaišykite miltus, cukrų ir kakavą.
  3. Gautą masę, nenustodami maišyti, atsargiai sudedam į pieną.
  4. Masė turi pavirti ant mažos ugnies apie 10-12 minučių.
  5. Atšaldykite, pridėkite maltų riešutų, ir dėkite į šaldytuvą.

Pusryčiams naminė Nutela ant skrudintos duonos – puiki nuotaika visai dienai!

Būtinai išbadykite šį receptą, jis geriausias!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 7 =

Fresh articles

Facebook

Trending