Connect with us

Virtuvė

Paprastas pyrago receptas- vaisių-uogų grietininis. Pagamins net vaikas!

Lengvas ir švelnus grietininis tortas, skleidžiantis vaisių-uogų aromatą, atrodo ryškiai ir skaniai. Gaminimas neužims daug laiko, ingredientai gan paprasti, o rezultatas pradžiugins šviežiu skoniu. Toks tortukas būtinai taps jūsų mėgstamu desertu.

Pademonstruokite savo fantaziją: pridėkite vaisių ir uogų pagal savo skonį. Panaudokite užšaldytą vaisių-uogų mišinį, kol ateis uogų sezonas. O vasarą gaminkite grietininį tortą su braškėmis, serbentais, vynuogėmis, abrikosais ir kitais šviežiais vaisiais.

Gaminimas

  1. Želatiną užpilkite ataušintu virintu vandeniu ir palikite, kad išbrinktų.
  2. Mikseriu suplakite grietinę su cukrumi. Po truputį pilkite pašildytą želatiną.
  3. Paimkite gilią formą arba dubenėlį, įklokite maistinę plėvelę. Apačioje sudėkite vaisius ir uogas, po to susmulkintą biskvitą, ir vėl pakartokite sluoksnius.
  4. Į dubenėlį supilkite grietininį kremą su želatina, kiškite tirtą į šaldytuvą 2-3 valandom, kad sustingtų.
  5. Sustingusį tortą apverskite ant lėkštės! Paruošta!

Vaisių-uogų grietininis tortas patiekiamas su arbata, ar sultimis. Tegu ant jūsų stalo šis desertas karaliauja kiaurus metus!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 3 =

Fresh articles

Facebook

Trending