Connect with us

Virtuvė

Purus pyragas per penkias minutes. Paprastas receptas be terlionės ir kalno nešvarių indų.

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą su razinomis, negaištant tam per daug laiko.

Reklama

Kefyro tešla-užpilas ruošiama viename dubenyje, jos nereikia kočioti arba kelioms valandoms kišti į šaldytuvą. Iš tokios tešlos gaunasi labai švelnus, porėtas, malonios tekstūros kepinys.

Ingredientai

  • Kiaušiniai 2 vnt.
  • 2 stiklinės kvietinių miltų.
  • 1 stiklinė kefyro.
  • 1 stiklinė cukraus.
  • 10g kepimo miltelių
  • Vanilės 1 žiupsnelis
  • Razinos 100 g
  • Sviestas 1 valgomasis šaukštas

Paruošimas

  1. Viename dubenyje, mikserio pagalba sumaišykite kiaušinius, cukrų ir kefyrą.
  2. Maišydami, berkite dalimis miltus, pridėkite kepimo miltelius, vanilę ir razinas.
  3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.
  4. Kepkite pyragą 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Degtuku patikrinkite ar iškepė.

Pyragą galite apibarstyti cukraus pudra arba aplieti glazūra. Tiekite skanėstą prie arbatos ir mėgaukitės kepiniu draugų kompanijoje, su kuriais, beje, būtų neblogai pasidalinti šiuo receptu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 1 =

Fresh articles

Facebook

Trending