Connect with us

Virtuvė

Pyragas su razinomis

Kepiniai su kefyru – mėgiami daugelio šeimininkių, nes tai greita ir skanu. Iš kefyro stiklinės galima prigaminti visą dubenį keksiukų arba vieną didelį pyragą su razinomis, nepaaukojant tam labai daug laiko.

Tešla iš kefyro ruošiama viename inde. Jos nereikia kočioti arba kelioms valandoms kišti į šaldytuvą. Iš tokios tešlos išeina labai malonios tekstūros švelnus, porėtas pyragas.

Reklama

Ingredientai

  • Kiaušniai 2 vnt.
  • Kvietiniai miltai 2 stiklinės
  • Kefyras 1 stiklinė
  • Cukrus 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai 10 g
  • Vanilė 1 žiupsn.
  • Razinos 100 g
  • Sviestas 1 val.š.

Gaminimas

  1. Giliame inde blenderio pagalba suplakite kiaušinius, cukrų ir kefyrą.
  2. Pamaišydami, dalimis pilkite miltus, pridėkite kepimo miltelius, banilę ir razinas.
  3. Kepimo formą ištepkite sviestu, išpilkite į ją tešlą.
  4. Kepkite pyragą 30–35 minučių temperatūroje 180 laipsnių. Patikrinkite ar iškepė – kiškite degtuką, jei sausas – paruošta.

Apetitą keliantis pyragas su vanilės aromatu. Galite pabarstyti cukraus pudra arba aplieti glazūra, Tiekite skanėstą prie arbatos ir džaikitės kartu su draugais.

Neblogai būtų, jei su jais pasidalintumėte ir receptu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + twenty =

Fresh articles

Facebook

Trending