Connect with us

Virtuvė

Vištienos kotletai su žalumynais ir garstyčiomis

Šių vištienos kotletų ypatingumas tame, kad filė jiems supjaustoma labai smulkiais kubeliais.

Ingredientai

  • Vištienos filė – 650 g
  • kiaušiniai – 4 vnt.
  • svogūnas – 1-2 vnt.
  • miltai – 1.5 v.š.
  • grietinė  – 1.5 v.š.
  • druska, pipirai – pagal skonį
  • krapai arba petražolės – keletas šakelių
  • garstyčios – 1 a.š.
  • augalinis aliejus – kepimui

60 min. 6 porcijos

Reklama

Vištienos kotletai kepti keptuvėje

  1. Vištienos filė nuplauti ir smulkiai sukapoti peiliu.
  2. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, sumaišyti su mėsa. Pridėti druskos, pipirų ir kiaušinių. Sumaišyti.
  3. Pridėti miltus, kapotus žalumynus, garstyčias ir grietinę, sumaišyti. Leisti faršui pastovėti pusvalandį.
  4. Įkaitinti keptuvę su aliejumi. Šaukštu dėti faršą į keptuvę ir apkepti kotletus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
  5. Patiekti kotletus su ryžiais, jaunom bulvėm arba daržovėm.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + two =

Fresh articles

Facebook

Trending