Connect with us

Virtuvė

Apkepas be miltų ir manų kruopų. Labai skanu

Tai subtilus, erdvus pudingas be miltų ir manų kruopų – puikus desertas tiems, kurie mėgsta saldumynus ir nemėgsta vargti su maisto ruoša.

Tokio skanumyno parduotuvėje jūs tikrai nenusipirksite. O  namuose paruošimas užtruks tik pusvalandį. Šis kulinarijos meno stebuklas  paruošiamas lengvai ir greitai iš prieinamų ingredientų. Nepaisant to, kad miltų nėra, apkepas yra orinis ir tiesiog tirpsta burnoje.

Ingredientai:

  • 500 gr. varškės;
  • 4 kiaušiniai;
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus;
  • 2 valgomieji šaukštai 20 % riebumo grietinės;
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo;
  • 10 gr. vanilės;
  • razinos ir džiovinti vaisiai (pagal skonį).

Orinio apkepo be manų ir miltų paruošimas

Sumaišykite varškę, kiaušinių trynius, cukrų, grietinę, vanilę ir krakmolą. Atskirai suplakite kiaušinių baltymus. Sumaišykite varškės masę su baltymais.

Jei norite, galite pridėti razinų arba kitų džiovintų vaisių. Sudėkite masę į kepimo formą, prieš tai iškloję ją kepimo popieriumi ir ištepę ją sviestu. Pašaukite formą į orkaitę ir kepkite 180 + … + 200 ° C temperatūroje maždaug 30-40 minučių.

Apkepas paruoštas! Dar galima papuošti aviečių džemu ir riešutais! Skanaus!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − four =

Fresh articles

Facebook

Trending