Connect with us

Virtuvė

Chašlama iš jautienos su bulvėmis. Sotus armėniškas patiekalas

Pagal šį receptą jūs galėsite paruošti labai skanų ir sotų armėnišką patiekalą  – chašlamą iš jautienos. Čiupkite receptą, vaikinai!

Būtini ingredientai:

  • jautiena, 1 kg (krūtinėlė)
  • bulvės 600-900 g
  • pomidorai 5 vnt
  • paprikos 2 vnt
  • svogūnai 2 vnt
  • česnakas
  • žalumynai
  • juodieji pipirai
  •  druska

Paruošimo procesas:

  1. Sukapoti mėsą gabaliukais, nuplauti.
  2. Nulupti ir stambiai supjaustyti svogūną.
  3. Nulupti bulves, supjaustyti jas didelėmis skiltelėmis.
  4. Į kazaną ar puodą storomis sienelėmis ir dugnu dėti mėsą, ant jos – svogūnus. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis nesmulkiai, papriką pašalinus sėklas supjaustyti stambiais šiaudeliais.
  5. Ant mėsos su svogūnais dėti pomidorus, paskui pipirus, po to bulves, paskui sluoksnius galima pakartoti.
  6. Pilti į kazaną nekarštą vandenį taip, kad jis vos dengtų produktus, pasūdyti ir berti pipirų, uždengti, įjungti silpną ugnį ir troškinti patiekalą 2,5-3 val.
  7. Patiekiant pagardinti grūstu česnaku ir kapotais žalumynais.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − three =

Fresh articles

Facebook

Trending