Connect with us

Virtuvė

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Ingredientai:

braškės – ½ kg

kvadratiniai sausainiai – 300 g

vidutinio riebumo grietinėlė – 2 stiklinės

cukraus pudra – ¼ stiklinės

cukrus – 1 valgomasis šaukštas

vanilinis cukrus – 1 pakelis

druska – ¼ arbatinio šaukštelio

Paruošimas:

Plauname ir šaliname braškių uodegėles.

Saują uogų atidedame papuošimui.

Likusias uogas pjaustome plokštelėmis ir sumaišome su cukrumi.

Suplakame grietinėlę, kol susidarys standžios putos ir palaipsniui suberiame cukraus pudrą, druską ir vanilinį cukrų.

Užtiesiame formą maistine plėvele ar pergamentu. Dedame pusę sausainių į vieną sluoksnį, paskui paskirstome 1/3 pjaustytų uogų.

Dosniai sumaišome uogas su grietinėle, paskui dedame pas vieną sluoksnį sausainių, braškes ir grietinėlę.

Deserto viršų puošiame braškėmis, torto šonus tepame grietinėlės likučiais.

Dedame desertą į šaldiklį 3-4 val.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =

Fresh articles

Facebook

Trending