Connect with us

Life

Geniali gudrybė, kaip kepti mėsą, kad paskui nereikėtų plauti keptuvės

Jums nepatinka plauti keptuvės po to, kai joje kepė mėsa? Siūlau savo draugės patarimą. Jis tiks absoliučiai visiems.

Tik štai keista, kad mes patys nenutuokėme apie tokią mažą gudrybę. O viskas labai paprasta ir lengva. Šis būdas nevers jūsų ilgai užsiimti su nešvaria ir riebaluota keptuve joje apkepus mėsą ar žuvį.

Aš labai mėgstu keptą mėsą. Bet kai tik prisimenu, su kuo tai susiję, iškart atsisakau kepimo. Juk paskui teks ilgai stovėti prie kriauklės.

Štai ką patarė mano draugė. Reikia paimti patį paprasčiausią pergamento lapą ir padėti jį į keptuvės dugną. Kai aš taip kepiau pirmą kartą, baiminausi, kad ant dujinės viryklės jo kraštas gali užsidegti. Laimei, to nenutiko. Juk pergamentas – atsparus karščiui ir pakelia pačias aukščiausias temperatūras.

Po to pergamento lakštą gausiai sutepkite aliejumi. Ir pradėkite gaminti norimą patiekalą.

Dar aš galvojau, kad su pergamentu pailgės kepimo laikas. Bet aš klydau. Viskas praėjo labai gerai. Kaip ir anksčiau, mėsos paruošimui išėjo apie 20 min.

O keptuvę po to man pakako tik praskalauti vandeniu. Patraukli gudrybė, tiesa? Labai patariu ja pasinaudoti.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − fifteen =

Fresh articles

Facebook

Trending