Connect with us

Virtuvė

Kaip gaminu sultingus kepsnius iš bet kokios mėsos: dabar tik taip ir gaminu

Produktai:

  • 400 g mėsos,
  • 4 kiaušiniai (aš imu po 45 g),
  • 100 g kvietinių miltų (galima pakeisti bet kokios kitos rūšies miltais),
  • prieskoniai pagal pageidiavimą (aš imu džiovinto česnako, juodųjų pipirų ir druskos),
  • aliejus kepimui.

Sultingų karbonadų gaminimas pagal receptą papunkčiui su nuotraukomis

Mėsa gali būti bet kokios rūšies. Tiks ir vištiena, ir kiauliena, ir kalakutiena, ir jautiena. Patiekalas puikus pavyksta iš bet kokios mėsos. Šįsyk aš turiu kalakuto krūtinėlės.

Supjaustau porcijomis, maždaug 1 cm dydžio gabaliukais.

Mėsą iš abiejų pusių pamušu trumpai. Gaunu štai tokius plonus gabaliukus:

Iš vienos pusės mėsos gabaliuką pabarstau džiovintu česnaku (šviežio neturėjau), juodaisiais pipirais ir druska.

Patarimas: galite naudoti savo mėgstamus prieskonius.

Baltymus atskiriu nuo trynių. Mano kiaušiniai maži, po 45 g, todėl ėmiau 4 vienetus. Visi produktai bus išvardyti straipsnio pabaigoje.

Trynius suplaku šakute ir kuriam laikui palieku.

Štai ir puikių kepsnių paslaptis – į baltymus įberiu šiek tiek druskos ir kelias minutes plaku mikseriu iki standžių putų!

Imu mėsos gabaliuką, pamirkau pirmiausia trynyje, paskui – miltuose ir baltymų masėje.

Karbonadus dedu į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi ir kiekvieną pusę kepu po kelias minutes ant vidutinės ugnies.

Aš kepu maždaug po 3 min. Viskas priklauso nuo mėsos, iš kurios gaminate kepsnius.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 14 =

Fresh articles

Facebook

Trending