Connect with us

Virtuvė

Kaip pagaminti naminį sorbetą

Braškių sorbetas

  1. Pašalinkite braškių uodegėles ir nuplaukite.
  2. Paskui patalpinkite į blenderį ir susmulkinkite iki vienalytės tyrės.
  3. Braškių tyrę dėkite į konteinerį ir patalpinkite į šaldymo kamerą 3-4 val.
  4. Kiekvieną valandą permaišykite sorbetą, kad gautųsi smulkūs lediniai trupinėliai. Pabaigoje galite dar kartą pertrinti blenderiu.

Aviečių sorbetas

  1. Šviežias avietes nuplaukite. Jei naudojate šaldytas uogas – atšildykite jas.
  2. Dėkite avietes į blenderį ir susmulkinkite iki vienalytės tyrės. Perdėkite ją į konteinerį ir dėkite į šaldymo kamerą 3-4 val.
  3. Kiekvieną valandą permaišykite sorbetą, kad gautųsi smulkūs lediniai trupinėliai. Pabaigoje galite dar kartą pertrinti blenderiu.

Bananų sorbetas

  1. Prinokusius bananus užšaldykite nesmulkintus.
  2. Paskui išimkite juos iš šaldiklio ir pilnai atšildykite.
  3. Nulupkite bananų žievę ir susmulkinkite blenderiu iki vienalytės tyrės.
  4. Dėkite ledus į formeles, papuoškite šviežiais lapeliais ir uogomis pagal pageidavimą.

Jūs mėgstate sorbetą? Koks jums patinka labiausiai?

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + eleven =