Connect with us

Virtuvė

Karštas šokoladas glintveinas – karšta šios žiemos tendencija

Patikėkite – tai labai skanu!

Jei jūs valgote šokoladą ir užsigeriate vynu, kodėl gi nepagaminus iš šių abiejų ingredientų skanaus gėrimo?

Vyno ir šokolado derinys sugalvotas jau seniai. Kiekvienas iš šių produktų teigiamai veikia organizmą.

Šokoladas yra galingas antioksidantų šaltinis, mažina kraujospūdį ir širdies kraujagyslių ligų riziką.

Vyne taip pat daug antioksidantų, jis stiprina kraujagysles, valo kraują ir neleidžia susidaryti trombams.

Dabar įsivaizduokite, kokią naudą jūs galėtumėte gauti, suderinę karštą šokoladą su raudonuoju vynu. Tai – idealus gėrimas šaltą žiemos dieną.

Štai kaip tai pagaminti.

Paimkite puodą su storu dugnu, sumaišykite jame 1,5 stiklinės pieno ir ¾ stiklinės juodo kartaus šokolado. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir nuolat maišykite. Šokoladas turi visiškai ištirpti piene.

Po to supilkite tiesiai į puodą stiklą vyno ir pavirkite dar porą minučių, pamaišydami, kad viskas susimaišytų.

Išpulkite glintveiną į gražų stiklą ir pabarstykite zefyrais, kakava arba kokoso drožlėmis.

O jūs norėtumėt paragauti šio gėrimo?

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 13 =

Fresh articles

Facebook

UAB Masnera
A.k.: 304222720
Adresas: I.Simulionio g. 5-30, LT-04330 Vilnius
[email protected]