Connect with us

Virtuvė

Labai skanus cukinijų lečo su česnakėliu

Nė nemanykite abejoti – ruoškite daugiau iškart!

Produktai:

Dviems kg cukinijų:

  • saldieji pipirai – 1 kg
  • česnakas – 15 skiltelių
  • pomidorų padažas – 400 g
  • juodieji pipirai – 5-6 žirneliai
  • cukrus – 2/3 stiklinės
  • lauro lapai – 5-6 vnt
  • 9% actas – ½ stiklinės
  • aliejus – ½ stiklinės
  • druska – 1 valgomasis šaukštas

Kaip paruošti cukinijų lečo su česnakiuku:

Nulupame cukinijas, išimame sėklas, supjaustome kubeliais.

Saldžiuosius pipirus supjaustome šiaudeliais.

Puode sumaišome cukinijas ir pipirus, dedame druskos, cukraus, aliejaus, pomidorų padažo ir įpilame 1-2 stiklines vandens.

Troškiname masę 40 min.

Gaminimo pabaigoje dedame smulkintą česnaką, juoduosius pipirus, lauro lapus ir pilame actą.

Dedame karštą lečo į sterilizuotus stiklainius ir užsukame.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

Fresh articles

Facebook

Trending