Connect with us

Virtuvė

Lengvi ir švelnūs varškės zefyrai, kuriuos lengva padaryti namų sąlygomis

Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs. Šiandien mes norime pasidalinti švelnių varškės zefyrų, kuriuos lengva pagaminti namų sąlygomis, receptu. O dar jie nekaloringi, kas būtinai patiks saldumynų mėgėjams, priverstiems skaičiuoti kalorijas.

Varškės zefyrams būtina:

  • varškė 9% – 400 g
  • želatina – 15 g
  • pienas 3,2% – 120 ml
  • cukraus pudra – 50 g

Pirmiausia reikia želatiną užpilti pienu ir palikti išbrinkti apie 10 min. Varškę suplakti su cukraus pudra blenderyje iki vienalytės masės. Pridėti išbrinkusią želatiną ir suplakti dar kartą. Masę būtina perpilti į formą ir 2 val į šaldytuvą. Ir desertas gatavas!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + fourteen =

Fresh articles

Facebook

Trending