Connect with us

Virtuvė

Namuose ruoštos bulvytės fri ir visiškai be aliejaus

Turbūt nėra tokio žmogaus, kuris nemėgtų bulvyčių fri, jas valgo praktiškai visi žmonės. Gali nutikti, kad atėjus į restoraną ar kavinę jums niekas nepatiks ir tada bulvytės fri visada išgelbės ir neleis mirti iš bado.

Bulvytės fri skanios ir labai sočios, ypač malonu jas valgyti su mėgstamu padažu. Daugelis žmonių patys bando gaminti bulvytes fri namuose, ir šiame straipsnyje jūs kaip tik sužinosite, kaip tai padaryti. Jei kalbėti apie šio patiekalo naudingumą, tai jo nėra, juk bulvytės kepamos didžiuliame aliejaus kiekyje. Nepaisant patiekalo riebumo, jį kartais galima sau leisti suvalgyti.

Šiandien jūs sužinosite bulvyčių receptą nenaudojant aliejaus. Taip jums pavyks sumažinti šio patiekalo žalą savo organizmui.

Naminėms bulvytėms fri jums prireiks:

  1. Bulvės – 7 vidutinio dydžio.
  2. Kiaušiniai – 2 vnt.
  3. Mėgstami prieskoniai.

Vietoje aliejaus gamybai naudosime kiaušinių baltymus, kuriuos reikės sumaišyti su prieskoniais. Į gautą mišinį dėkite šiaudeliais supjaustytas bulves. Kai bulvės persisunks mišiniu, jas reikės padėti ant popieriaus ir pašauti į orkaitę, užteks 7 min. Praėjus šiam laikui nuimkite popierių ir palikite bulvytes dar porai minučių.

Kai bulvytės taps traškios ir auksinės, jas bus galima išimti iš orkaitės. Dabar jas galima valgyti su bet kokiu padažu, kuris jums patinka.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 2 =

Fresh articles

Facebook

Trending