Connect with us

Virtuvė

Neįtikėtinai skanus patiekalas ir naujas jo paruošimo būdas

Norisi nustebinti savo svečius? Nors idėjos išseko, norisi sudaryti puikų įspūdį! Tokio paprasto recepto pagalba galima ne tik nustebinti svečius, bet ir save pačią, paruošus skanų patiekalą iš vištos, kurį pabandžius vienąkart, jums norėsis gaminti jį dar ir dar. Toks skanus patiekalas negali nusibosti!

Mes įpratome juos ruošti miltų ir kiaušinių pagalba, tačiau pasirodo, yra kūrybiškesnis būdas paruošti šį skanėstą. Šis būdas bus visai kitoks ir jums labai patiks. Tiesiog sekite mūsų instrukcijas ir paruoškite kepsnius naujai!

Ko mums prireiks patiekalui?

  1. vištienos krūtinėlė – 4 vnt
  2. skystas medus – 40 g
  3. garstyčios – 30 g
  4. česnakas – 3 skiltelės
  5. majonezas – beveik 50 g
  6. saulėgrąžų aliejus – 30 ml
  7. jūsų mėgstami prieskoniai

Dabar išsiaiškinsime su procesu. Sumaišykite visa aukščiau išvardinta. Jums turi gautis tikras marinatas iš viso to. Palikite padažą tokios būsenos ir imkitės pagrindinio ingrediento ruošimo.

Nuvalykite file taip, kad ant jos nebūtų jokios drėgmės, išmuškite taip, kad gautųsi ploni sluoksniai. Toliau dėkite juos marinuotis į padažą. Palaikykite juos maždaug valandą ar daugiau. Patiekalo aromatas nuo to bus tik sodresnis.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Dėkite gatavą krūtinėlę ant pergamentu išklotos skardos ir pašaukite į orkaitę. Palaikykite 40 min ir išimkite.

Svečiai bus sužavėti!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =

Fresh articles

Facebook

Trending