Connect with us

Virtuvė

Padažas „Sacebeli: iš slyvų. Geresnio padažo prie mėsos nė nesugalvosi!

Mano šeima jį labai mėgsta! Jūs neruošiate atsargų žiemai? Reiškia jūs neragavote šio puikaus slyvų padažo.

Ingredientai:

  • 2 kg slyvų
  • 2-3 galvutės česnako
  • 2-3 vnt. čili pipirų
  • 20 g kario miltelių
  • 1 v.š. druskos
  • 8 v.š. cukraus
  • 2-3 a,š, maltų juodųjų pipirų
  • 0,5 a.š. malto cinamono (pagal skonį)

Gaminimas:

Iš slyvų išimam kauliukus. Valom česnaką ir pipirus. Viską perleidžiam per mėsmalę. Sūdom, pridedam cukraus ir prieskonių. Statom ant ugnies, užverdam ir ant mažos ugnies verdam 30 min. Sudedam į stiklainius, užsukam, ir laikom vėsioje vietoje.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

Trending