Virtuvė
Padažas „Sacebeli: iš slyvų. Geresnio padažo prie mėsos nė nesugalvosi!
Mano šeima jį labai mėgsta! Jūs neruošiate atsargų žiemai? Reiškia jūs neragavote šio puikaus slyvų padažo.
Ingredientai:
- 2 kg slyvų
- 2-3 galvutės česnako
- 2-3 vnt. čili pipirų
- 20 g kario miltelių
- 1 v.š. druskos
- 8 v.š. cukraus
- 2-3 a,š, maltų juodųjų pipirų
- 0,5 a.š. malto cinamono (pagal skonį)
Gaminimas:
Iš slyvų išimam kauliukus. Valom česnaką ir pipirus. Viską perleidžiam per mėsmalę. Sūdom, pridedam cukraus ir prieskonių. Statom ant ugnies, užverdam ir ant mažos ugnies verdam 30 min. Sudedam į stiklainius, užsukam, ir laikom vėsioje vietoje.
Gero apetito!
Tai jums tikrai patiks!
