Connect with us

Virtuvė

Padažas „Sacebeli“ iš slyvų. Geresnio padažo prie mėsos nesurasi!

Mano šeima jį dievina! Jūs žiemai gaminate atsargas? Vadinasi jūs ragavote šį nuostabų padažą iš slyvų.

Ingredientai:

  • 2 kg slyvų
  • 2-3 česnako galvutės
  • 2-3 aštriųjų pipirų
  • 20 g kario miltelių
  • 1 š.druskos
  • 8 š.cukraus
  • 2-3 š.maltų pipirų
  • 0,5 š.malto cinamono (jei norite)

Gaminimas:

Slyvas nuimam nuo kauliukų. Nuvalom česnaką ir pipirus. Viską sumalam mėsmale. Beriam druską, cukrų ir prieskonius. Užvirinti ir virti 30 minučių. Sudedam į sterilius stiklainius ir uždarom. Laikom vėsioje vietoje.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − fourteen =

Fresh articles

Facebook

Trending