Virtuvė
Skanios bulvių košės paslaptis: triukas, kuris nustebins daugumą šeimininkių
Bulvių košę moka gaminti praktiškai kiekviena šeimininkė, nors ne visos žino paslaptį, kuri patiekalą padaro itin gardų.
Kaip žinoma, gaminant mėgstamą bulvių garnyrą, reikia išvirti daržoves, paskui jas gerai sutrinti ir tiekti į stalą. Tačiau iš tikrųjų toks klasikinis metodas yra neteisingas.
Kaip aiškina profesionalūs virėjai, norint pagaminti gardžią košę, bulvių vandenyje virti nederėtų. Pasak jų, ši daržovė primena kempinėlę ir gerai sugeria skystį, todėl lengvai sutrinama, tampa minkšta ir švelni. Klaida yra ta, kad įprastas vanduo negali bulvėms suteikti sodraus aromato ir malonaus skonio.
Profesionalai rekomenduoja bulves iškart virti piene, kuris patiekalui suteikia apetitą žadinantį grietinėlės skonį.
Be to, košė gaunasi tirštesnė. Tiems, kurie garnyro pageidauja minkštesnio, virėjai pataria jį atskiesti pienu, kuris laikomas šaldytuve.
Kad patiekalas būtų aromatingesnis, į puodą galima įdėti šiek tiek česnako ir prieskonių, pavyzdžiui, rozmarino arba čiobrelių.
Tai jums tikrai patiks!

-
Sveikata 2 months ago
Dėkite jį ryte į savo kavą – svoris kris ir niekada negrįš
-
Įdomybės 2 months ago
Prieš 10 metų ji pagimdė aštuonetuką. Štai kaip jie atrodo dabar!
-
Virtuvė 3 months ago
Bulves gaminu tik taip! Vyras šiuo patiekalu džiaugiasi kaip vaikas. Tiekiu su gera nuotaika.
-
Įdomybės 1 month ago
Kodėl nereikėtų laikyti mirusio žmogaus nuotraukų