Connect with us

Virtuvė

Sluoksniuoti pyragėliai su varškės įdaru ir razinomis

Ingredientai:

  • – sluoksniuota bemielė tešla 400 g
  • – varškė 400 g
  • – cukrus 3-4 valg.š.
  • – vanilė 1/3 arb.š.
  • – kiaušinis 1 vnt.
  • -grietinė 1-2 valg. š.
  • – razinos be kauliukų (pagal skonį)
  • – kiaušinis užtepimui
  • – cukraus pudra ir sezamai pabarstymui

Gaminimas:

Sumaišyti varškę, 1 kiaušinį, grietinę, vanilę ir garintas, nusausintas razinas.

Atšildyti tešlą, perpjauti į 2 dalis.

Iškočioti stačiakampį 15×35 cm. Ištepti pusę įdaro, truputį paliekant laisvą kraštelį.

Susukti vyniotinį, kraštą sygnybti, apsukti sujungimo vietą į apačią. Supjaustyti gabalėliais 3-4 cm pločio.

Tą patį padaryti su antra tešlos dalim. Sudėti viską ant pergamento, aptepti kiaušiniu, pabarstyti sezamu (arba aguonomis, cukrumi, cinamonu).

Kepti 200°C temperatūroje iki gražiai pagels.

Atvėsinti, pabarstyti cukraus pudra.

Gero apetito!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =

Fresh articles

Facebook

Trending