Connect with us

Virtuvė

Šokoladiniai triufeliai per 20 minučių

Reikalingi vos 4 ingredientai, kuriuos visada turite po ranka.

Ingredientai 

Sviestas                                 8 г

Kartusis šokoladas               150 г

Kakavos pagal skonį

Riebi grietinėlė                      70 г

Gaminimas

Vandens vonelėje ištirpinam šokoladą

Grietinėlę ir sviestą sudedam į puodą. Kai tik masė ima virti, supilam ją į ištirpintą šokoladą.

Gauta masė vadinasi šokolado ganašas. Ji dažnai naudojama tortų pertepimui, saldainių gamybai ir glazūrai. Ganašą statom į šaldiklį, kad atšaltų iki konsistencijos, kai jau galima lipdyti triufelius.(apie 20 minučių).

Prasijojam kakavą per sietelį. Išimam ganašą iš šaldiklio.

Formuojam rutuliukus, apvoliojam kakavoje, nukrečiame likučius.

Saldainiai paruošti! Dedam į šaldytuvą, kad atvėstų.

Gero apetito.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =

Fresh articles

Facebook

Trending