Connect with us

Virtuvė

Švelniausia mėsa „Kremliaus“ : tiesiog tirpsta burnoje!

Jei norite pagaminti ką nors nauja, ir nežinote ką, šis receptas tikrai jums.

Pagal šį receptą paruošta mėsa išeina labai švelni, sultinga ir skani. Ji tiesiog tirpsta burnoje.

Atrodytų, tokios mėsos pagaminimui reiks daug laiko, bet tai ne taip. Jums prireiks vos pusantros valandos.

Ingredientai, kurių prireiks, ruošiant :Kremliaus“ mėsą:

  • Jautiena – 1 kg
  • Svogūnai– 2 galvutės
  • Česnakas – 8 skiltelės
  • Vanduo – 200 ml
  • Sviestas – 150 g
  • Cukraus ir druskos po vieną valgomąjį šaukštą
  • Actas – vienas valgomasis šaukštas

Gaminimas:

  1. Pirmiausia supjaustykite svogūną žiedais ir smukliai česnaką.
    1. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
    1. Sviestą padalinkite į dideles dvi dalis.
    1. Į nepridegančią keptuvę dėkite jautienos gabalėlius.
    1. Ant jautienos uždėkite svogūnų žiedus ir užpilkite šiek tiek vandens.
    1. Ant svogūnų dedam sviestą ir uždengiam dangčiu. Ugnį padarom didžiausią. Kai tik užvirs, reikia sumažinti plytelės temperatūrą.
    1. Paliekam gamintis pusantros-dviem valandoms. Dangtį paliekam uždengtą.
    1. Po valandos, įmeskite česnaką ir mėgstamus prieskonius ir palikite iki galo gamintis.

Šią mėsą galima patiekti su keptomis bulvėmis. Jas lengva pasigaminti.

Pirmiausia išvirkite bulves su lupenom. Po to nuvalykite, supjaustykite pagaliukais, apkepinkite keptuvėje.

Dar galima pagaminti salotas iš agurkų, pomidorų ir žalumynų. Agurkėlius ir pomidorus galima supjaustyti žiedeliais.

Šią mėsą galima suvalgyti ir su makaronais, koše. Bet koks garnyras tiks.

 Tai puikus sprendimas vakarienei.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 17 =

Fresh articles

Facebook

UAB Masnera
A.k.: 304222720
Adresas: I.Simulionio g. 5-30, LT-04330 Vilnius
[email protected]