Connect with us

Virtuvė

Švelnūs grybai aromatingame grietinėlės padaže su česnaku

Ingredientai:

pievagrybiai – 200 g

grietinėlė – 1 stiklinė

sviestas – 2 valgomieji šaukštai

česnakas – 2 skiltelės

alyvuogių aliejus – 1 valgomasis šaukštas

pora šakelių čiobrelio

druska ir pipirai pagal skonį

kietasis sūris pagal pageidavimą

Paruošimas:

Grietinėlę supilame į puodą ir statome ant ugnies. Dedame smulkiai supjaustytą česnaką ir čiobrelius, verdame 5 min neužvirindami.

Grybus dedame į kepimo formą, sūdome, beriame pipirų ir dedame sviesto, viršų apipurškiame alyvuogių aliejumi.

Užpilame grybus grietinėlės padažu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 min.

Paskui išimame grybus, viršų pabarstome tarkuotu sūriu ir vėl dedame į orkaitę 5 min.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 18 =

Fresh articles

Facebook