Connect with us

Virtuvė

Tortas iš zefyro. 15 minučių ir paruošta. Kepti nereikia

Ir šis zefyrinis tortas tapo dažnas svečias ant mūsų stalo.

Dauguma iš mūsų tikrai neabejingi saldumynams. Juk kaip malonu gerti arbatą su gabalėliu torto arba su pyragaičiu. Vienok, ne kiekvienas nori gaišti laiką, gamindamas desertą.

Ką gi daryti, jei norisi palepinti save naminiais saldėsiais? Štai tokiu atveju geriausia išsirinkti nesudėtingas idėjas desertam gaminti. Būtent dėl neįprasto skonio ir paprasto pagaminimo mano namiškiai taip pamėgo šį tortą.

Ingredientai:

  • 0,5 kg – zefyrų;
  • 200 g – bet kokių riešutų;
  • 200 g – bet kokių smėlinių sausainių;
  • 2 vnt. – kondensuoto pieno;
  • 3 vnt. – bananų;
  • 300 g – sviesto 82.5%.

Gaminimas:

  1. kiekvieno zefyro puselę perpjaunam per pusę į ilgį, kad iš vieno zefyro išeitų keturios dalys. Susmulkinam riešutus ir sausainius. Blenderis čia padės. Kremą pasirenkam savo nuožiūra, vienas iš variantų – suplakam kondensuotą pieną ir sviestą.
  2. Pjaustom bananą, imam formą su nuimamais kraštais. Jei tokios nėra, patiesiam paprastam dubenyje maišelį ir sudedam desertą, sluoksniuodami zefyrą – kremą – riešutus – bananus.
  3. Dedam į šaldytuvą 4-ioms valandoms. Išimam jau paruoštą tortą , nuimam formos kraštus. Galima papuošti ir mėgautis švelniu desertu.

Malonios arbatėlės!

Dar vienas zefyrinio torto variantas…

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + nine =

Fresh articles

Facebook

Trending