Connect with us

Virtuvė

Vienintelis teisingas būdas išvirti pačius skaniausius kukurūzus

Štai ir atėjo pats skaniausias sezonas – saldžių kukurūzų sezonas! Sunku rasti žmogų, kuris nemėgtų šio skanėsto.

Jei jūs nesižavite saldžiais kukurūzais, tai šis receptas pakeis jūsų požiūrį į šį patiekalą. Taip tikrai skaniau !

Štai šis mini receptas:

  • Prieš virdami burbuoles, perlaužkite jas pusiau. Tai svarbu.
  • Įmeskite burbuoles į puodą ir užpilkite vandeniu.
  • Kai vanduo užvirs, įpilkite į puodą 1 puodelį pieno ir  įdėkite storą gabalėlį sviesto.
  • Duokite kukurūzams galimybę pavirti dar 8 min. Ir viskas paruošta!
  • Gatavas burbuoles pabarstykite druska.

Rezultate kukurūzai  gauna sodrų sviesto skonį. Viskas dėl „vonios“ su pienu ir sviestu.

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + seventeen =

Fresh articles

Facebook

Trending