Connect with us

Virtuvė

Visai neįprasta vištiena, kepta su daržovėmis – labai skanu!

Išgavau šį receptą iš restorano virtuvės šefo!

Ingredientai:

  • Vištienos filė — 500 g
  • paprika — 1-2 vnt.
  • svogūnas— 1 vidutinė galvutė
  • aliejus — 2 v.š.
  • česnakas — 4 skiltelės
  • balzamico actas — 1-2 v.š.
  • sojos padažas — 2-3 v.š.
  • cukrus — 1 v.š.

Gaminimas:

  1. Vištienos filė supjaustome plonomis juostelėmis arba kubeliais. Smulkiai supjaustome svogūną. Česnaką nuvalome ir paliekam nepjaustytas skilteles, jei norite – supjaustykite plonai. Papriką supjaustome šiaudeliais.
  2. Apkepinam vištieną aliejuje (1 v.š.) iki auksinės spalvos porą minučių, išimame iš keptuvės.
  3. Nedelsiant į keptuvę dar 1 v.š. aliejaus, sudedam svogūną ir česnaką, kepam, kol pasklis aromatas.
  4. Sudedam papriką, kepam, kol suminkštės.
  5. Supilam actą, sojos padažą, pridedam cukraus ir minutėlę, maišydami.
  6. į keptuvę sudedam vištieną, sumaišom ir uždengiam dangčiu.
  7. Troškinam 20minučių ant mažos ugnies.

Skanaus!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − thirteen =

Fresh articles

Facebook

Trending