Connect with us

Virtuvė

Višta pipiriuke

Na labai apetitiškai atrodo. O skonis dar geresnis!

Ingredientai:

  • paprikos – 4-5 vnt
  • vištienos file – 1 vnt
  • pomidorai – 3 vnt
  • svogūnų laiškai – keli vnt
  • krapai
  • jogurtas be priedų – 2 valgomieji šaukštai
  • kietasis sūris – 150 g
  • prieskoniai
  • druska
  • pipirai

Paruošimas:

  1. Išvalome pipiro vidų. Įdarui pjaustome vištienos file nedideliais gabaliukais.
  2. Pomidorams nulupti odelę, įmerkus juos į verdantį vandenį, ir supjaustyti mažais kubeliais.
  3. Pjaustome svogūno laiškus ir petražoles.
  4. Sumaišome supjaustytą vištienos file , pomidorus ir žalumynus.  Dedame druskos, pipirų ir papildomai prieskonių pagal skonį. Taip pat pridedame 2 valgomuosius šaukštus jogurto be priedų. Permaišome.
  5. Dedame ant skardos pipirus ir sudedame jau paruoštą įdarą su višta.
  6. Pašauname į įkaitintą iki 180-200 laipsnių orkaitę  30 min.
  7. Išimame skardą ir pabarstome kiekvieną pipirą tarkuotu sūriu. Dedame į orkaitę dar 10 min, kol sūris išsilydys ir susidarys plutelė.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − four =

Fresh articles

Facebook

Trending